dilluns, 19 d’octubre de 2020

Com entrar a la plataforma Google Classroom del CEIP Establiments

El passat curs, durant el període de confinament, posarem en marxa la plataforma Google Classroom per als nostre alumnat; en aquell moment, només l'activàrem per als cursos de 5è i 6è però ara, seguint el nostre Pla de Contingència Digital, estarà disponible per a tots els cursos de primària.

Properament, rebreu una circular via GestIB avisant-vos de la posada en marxa de la plataforma; tot i que s'explicarà com accedir-hi, aquí teniu instruccions pas a pas:

IMPORTANT: no intenteu accedir-hi abans de rebre la circular, no vos funcionarà!

MÉS IMPORTANT ENCARA: els alumnes de 6è ja tenen el seu compte actiu del curs passat, no han de fer aquest procés.

1r pas: anar a la pàgina de Google per a iniciar sessió a gmail.

 

2n pas: accedir amb el nostre usuari de Classroom del CEIP Establiments, que tendrà la forma de nom+1r llinatge@ceipestabliments.es (exemple: l'alumne Joan Ferrer Feliu escriurà joanferrer@ceipestabliments.es). Sense espais ni majúscules!

 

3r pas: escriure la nostra contrasenya. La primera vegada serà sempre 12345678 per a tots els alumnes.

 

4t pas: el sistema ens demanarà que canviem aquesta contrasenya per una altra, que ens inventarem, l'apuntarem a un lloc segur i no compartirem amb ningú.


 

5è pas: una vegada canviada la contrasenya, accedirem al correu electrònic del nostre usuari, on veurem un missatge convidant-nos a la nostra classe de Classsroom.

 

6è pas: quan entrem al missatge, trobarem la invitació. Cal clicar al botó blau per acceptar-la.

 

7è pas: quan cliquem el botó, ens durà a la classe de Google Classroom del tutor/a del nostre fill/a, on trobarem tasques i/o altres missatges.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada