dimecres, 9 de setembre del 2020

Entrades a l'escola durant el curs 2020-21

Tal com vos hem anat informant en les diferents reunions telemàtiques d'inici de curs, enguany el procés d'entrada de l'alumnat a l'escola serà diferent del de cursos anteriors; cada cicle entrarà a l'escola per un accés diferent, per tal de minimitzat el contacte interpersonal.


 

A la imatge de dalt, teniu els itinieraris que han de recòrrer els alumnes (línies) i els llocs on els esperaran el professorat tutor (cercles).

En color VERD, l'alumnat de 3 anys accedirà al centre per la porta de vianants de l'aparcament, acompanyat NOMÉS D'UN FAMILIAR i serà rebut per les mestres a la porta de l'aula. Els familiars surten per la mateixa porta de vianants de l'aparcament.

En color BLAU, l'alumnat de 4 i 5 ANYS entrarà per la barrera del poliesportiu fins al pati d'infantil, acompanyat NOMÉS D'UN FAMILIAR; quant els alumnes siguin recollits per les seves tutores, els familiars abandonaran el centre pel mateix camí.

En color VERMELL, l'alumnat de PRIMER CICLE (1r-2n A, B i C i 3r), entrarà per la barrera del poliesportiu i serà recollits pels mestres a la part de la pista superior més allunyada de l'escola, per tal de deixar lloc per als alumnes d'infantil que han de passar cap al seu pati. En deixar l'alumnat, els familiars (NOMÉS UN PER ALUMNE/A) abandonarà el pati per la barrera.

En color GROC, l'alumnat de SEGON CICLE (4t-5è A, B i C i 6è) entararà per la barrera del pati de la casa de la portera, on serà rebut per les seves tutores. Els familiars (UN PER ALUMNE/A) queda al carreró.

Tot i que utilitzarem tres entrades diferents, vos demanam que recordeu en tot moment mantenir les distàncies mínimes de seguretat (1,5 m) i dur mascareta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada