dilluns, 26 d’abril del 2021

Inici del procés d'admissió (matrícula per a nous alumnes al CEIP Establiments)

Com podeu veure al calendari publicat a l'entrada anterior, el proper dilluns, dia 3 de maig s'inicia el procés d'admissió per a alumant d'infantil i primària, és a dir, per a sol·licitar matrícula al nostre centre per al proper curs. Com al cas del procés d'adscripció, tots els tràmits s'han de fer de manera telemàtica a través del Servei d'Escolarització de la Conselleria d'Educació i Formació Professional. Allà trobareu la normativa que s'aplica, els barems de puntuació, mapes de les zones escolars, el calendari complet del procés i els enllaços als tràmits, entre altres informacions.

La resolució que regula el procés d'admissió és la mateixa del procés d'adscripció i la teniu a l'entrada anterior, com el calendari; a continuació, vos feim un resum d'aquest darrer i vos informam de les vacants que tenim al nostre centre de cara al proper curs 2021-22.



Si necessitau més informació o teniu qualsevol dubte, vos podeu posar en contacte amb l'escola per qualsevol dels mitjans que trobareu al menú Contacte (a l'esquerra de la pàgina).

Teniu en compte, però, que el dilluns, dia 3, és dia no lectiu del nostre centre i no vos podrem atendre; ho farem a partir del dimarts, dia 4.



2 comentaris:

  1. Instead of utilizing RNG software, these are stay dealer video games, that means they're live-streamed to your devices from a studio the place there is a real dealer, dealing the playing cards or spinning the wheel. Although depending on the stay dealer recreation you 카지노사이트 play, there may be be} some components that still use RNG. This is a distinct benefit that domains hold over physical playing destinations.

    ResponElimina